image
 |  4 3 Квітня 2022 | 20:59

Оприлюднили відео, як окупанти відправляють награбоване в Україні в росію

Проект Беларуский Гаюн опублікував 3 години записів з онлайн-камери кур'єрської служби в Мозирі (Білорусь), через яку окупанти-мародери відправляють крадені в українців речі.

Про це повідомляють Волинcькі новини.

Вчора, 2 квітня, солдати ЗС РФ відправляли крадені в Україні речі через відділення російської служби експрес-доставки СДЕК у місті Мозир. Це вдалося дізнатися завдяки інформації від білорусів та онлайн-камері на сайті відділення кур'єрської служби, яку після вчорашньої публікації відключили.

Редакція проекту отримала 3-х годинний запис із відеокамери у цьому відділенні, який вівся з 11:30 до 15:00 2 квітня 2022 року.

Читати ще: Окупанти відкрили у Білорусі базар, де продають награбоване в Україні

На відео чітко видно, що рашисти відправляють крадені речі: телевізори, 4 коробки з кондиціонерами AKAI, електросамокат, алкоголь із цінниками, відеокарти, витяжки, акумулятори для авто та купу іншого. В одному з моментів можна побачити пакувальний мішок із українського ТЦ «Епіцентр».

На відео у окупантів видно шеврони 56-го гвардійського десантно-штурмового полку ЗС РФ, який дислокується у Феодосії (український Крим, тимчасово окупований РФ).

ГУР МО України отримало список військовослужбовців 56-ї десантно-штурмової бригади, які вчиняють військові злочини проти народу України.

Ознайомитися з іменами ворогів можна перейшовши за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігів знищений на 70%, надходжень до бюджету немає, - міський голова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити