image
 |  0 4 Грудня 2018 | 06:02

Оприлюднили відео затримання прикордонника на «Ягодині»

Оприлюднили відео інциденту на Волині, коли на хабарі погорів військовослужбовець прикордонної служби.

Про це пише Цензор.НЕТ.

Працівники спеціальної міжвідомчої групи Держприкордонслужби, СБУ та військової прокуратури затримали інспектора-прикордонника, який брав хабар за пропуск вантажних автомобілів позачергово на прикордонному переході «Ягодин», та його «помічника» з числа цивільних.

Читайте також: У «Ягодині» викрили схему пропуску вантажівок поза чергою за грошову винагороду

Правоохоронці задокументували кілька подібних епізодів. Під час обшуків було вилучено кошти в гривні і валюті.

За участю спецпідрозділу ДОЗОР затримано інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону зі спільником, громадянином України, під час вимагання та одержання від водія неправомірної вигоди.

Варто зазначити, що попередньо складом міжвідомчої групи було здійснено документування дій зловмисників у декількох аналогічних епізодах.

Крім цього, під час особистих обшуків та за місцем проживання у цивільної особи та військовослужбовця Держприкордонслужби виявлено та вилучено чималу суму грошових коштів як у національних грошових одиницях, так і в іноземній валюті. Наразі фігурантів справи затримано, проводяться першочергові слідчі дії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити