image
 |  266 30 Січня 2024 | 19:14

Органи черевної порожнини потрапили в грудну клітку: у Володимирі прооперували чоловіка (ФОТО 18+)

У Володимирському ТМО прооперували пацієнта, у якого органи черевної порожнини потрапили в грудну клітку.

Про це повідомили у ТМО.

Хірурги Володимирського ТМО провели лікування защемленої діафрагмальної грижі (поперечно- ободова кишка проникла у грудну порожнину з явищами защемлення)

Досвідчена хірургічна бригада Володимирського територіального медичного об'єднання прооперувала защеплену діагфрагмальну грижу з некрозом поперечно-ободової кишки. Завдяки оперативним діям лікарів вдалося повернути органи черевної порожнини в їх анатомічне положення та зміцнити грижові ворота завдяки пластиці грижового отвору!

Хірурги виконали ушивання діафрагмальної грижі та резекцію ураженого відділу товстої кишки з апартним трансферзо-трансферзо анатомозом "бік у бік").

Післяопераційний період у прооперованого пацієнта минув без особливостей, і він був виписаний з лікарні у задовільному стані.

У Володимирському ТМО є все необхідне обладнання для того, щоби поставити правильний діагноз і провести якісне лікування: лабораторні дослідження (аналізи), рентгенодіагностика, УЗД. А наші хірурги використовують сучасні технології, завдяки яким лікування стає максимально безпечним та ефективним, а одужання – швидким!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку в душовій кабіні виявили чоловіка з ножовими ранами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити