image
 |  2 12 Листопада 2020 | 21:00

Оштрафують трьох волинян, які не пропустили на дорозі медиків і рятувальників (ВІДЕО)

Троє водіїв не пропускали карету швидкої та пожежну машину під час відпрацювання операції «Маячок» у Луцьку. На порушників поліцейські склали протоколи.

Про це розповів «Суспільному» патрульний Вячеслав Кирикилиця.

Патрульні поліцейські перевірили чи пропускають водії у Луцьку спецтранспорт із проблисковими маячками і ввімкненими сиренами. Йдеться про карети швидкої допомоги та пожежні автівки.

Як розповіла патрульна інспекторка Анастасія Юр'єва, під час рейду зупиняли тих водіїв, які не пропускали на дорозі спецтранспорт.

На трьох водіїв, які порушили правила і не надали перевагу у русі машинам медиків та пожежників, склали адмінпротоколи. На одного із порушників склали два протоколи. Зі слів начальника патрульної поліції Волині, порушники заплатять штраф у розмірі 510 гривень. Загалом цього року, за подібні порушення, поліцейські склали 19 протоколів.

З пішоходами, які заважали руху спецтранспорту патрульні провели профілактичні бесіди. Нагадаємо, востаннє «Маячок» у Луцьку проводили наприкінці липня. Тоді патрульні оштрафували одного водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: перевернуте авто та двоє постраждалих (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити