image
 |  1157 16 Лютого 2024 | 12:51

Осиротіли діти, овдовіла дружина: на війні загинув Захисник з Волині

Виконуючи військову службу відійшов у вічність наш земляк САМСОНЮК МИХАЙЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ, 1983 року народження, житель села Нуйно.

Про це інформує Сошичненська сільська територіальна громада.

За свої прожиті 40 років він був хорошим сином для батьків, надійним братом, люблячим і вірним чоловіком для дружини, дбайливим татом для доньок, надійним товаришем для друзів.

З перших днів війни він свідомо обрав для себе не простий шлях Воїна-захисника і вирішив захищати Україну та її народ, мир та безпеку своєї родини. Воював у лавах Збройних Сил України.

Поповнивши небесне військо славних синів і доньок української Нації, Михайло став нашим Янголом-охоронцем.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх хто знав його, любив і шанував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сміття під ліс: в Устилузькій громаді створили стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

Сумуємо разом з Вами і низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Михайла знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Просимо усіх жителів громади гідно зустріти Героя та віддати шану нашому Захиснику.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити