image
 |  2 30 Серпня 2022 | 23:01

Основні доходи КП «АвтоПаркСервіс» отримує від послуг бронювання місць для паркування поруч з авторинком

Переважну частину доходів підприємства КП «АвтоПаркСервіс» складають надходження від надання послуг із бронювання місць для паркування автотранспорту на вулиці Єршова.

Про це йде мова у звіті про роботу КП «АвтоПаркСервіс» за 2021 рік і за перше півріччя 2022 року.

Основну частину доходу отримує надаючи послуги:

- по бронюванню місць для стоянки автотранспорту на відведених місцях;

- надання послуг з розташування рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста Луцька;

- з паркування транспортних засобів на паркувальних майданчиках на вул. Карпенка-Карого,1 та вул. Кривий Вал;

- з паркування транспортних засобів на спеціально обладнаному майданчику для платного паркування транспортних засобів на вулиці Глушець, 1.

Тарифи на послугу з паркування одного транспортного засобу, що надається комунальним підприємством на вищезгаданих паркувальних майданчиках, встановлено в розмірі 10,00 грн (з ПДВ) за одну годину паркування.

У процесі введення в експлуатацію знаходяться відведені майданчики для платного паркування транспортних засобів за адресами:

- вул. Кравчука, (96 паркомісць в т.ч. – 13 місць передбачено для осіб

з інвалідністю);

- вул. Винниченка (15 паркомісць).

Переважну частину доходів підприємства складають надходження від надання послуг із бронювання місць для паркування автотранспорту на вулиці Єршова, що надається підприємством відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 29.10.2015 № 639-1 «Про забезпечення комунальним підприємством «АвтоПаркСервіс» бронювання місць для стоянки автотранспорту на відведених місцях».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити