image
 |  31 3 Листопада 2019 | 15:15

Особлива дівчинка: у луцькому Будинку маляти живе 3-місячна Марійка з вадами ручок

Розповіли, як в будинку дитини живе 3-місячна Марійка з Нововолинська, від якої відмовилися батьки і навіть бабуся.

Про особливу дівчинку розповіли у сюжеті телеканалу "Аверс".

3-місячна Марійка, яка народилася в пологовому Нововолинська з вадами ручок, перебуває у Волинському спеціалізованому Будинку дитини, де чекає на нову родину.

Як пише "ВолиньПост", із перших днів життя Марійка стала непотрібною своїм батькам. 29 липня маля привезли до Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини. Маючи лише 17 днів від народження, крихітка була найменшою та особливою дівчинкою серед інших діток, які тут вже були.

"Спокійна, гарно їсть, дуже гарна. Хочеться плакати, але що зробиш. Може потрапить в хорошу сім'ю", – говорять працівники.

Директор дитячого будинку Володимир Алєйніков розповів, що попри дзвінки та бажання допомогти, батьків для дівчинки поки що не вдалося знайти. Але надія на те, що Марійка знайде свою сім'ю, все ж є.

"Багато телефонують, питають чи можна провідати. Днями питалися чи можна усиновити. Дзвонили навіть з Київської міської ради небайдужі люди, які турбуються про цю дитину, питають про стан здоров'я. На сьогоднішній день допомоги не треба. Але я знаю, в наш час є протези, які одягають на руки. Люди готові допомогти", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, яку зарплатню отримали волинські нардепи у ВР

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити