image
 |  4 26 Грудня 2019 | 14:43

Останній рік «життя» ялинки в центрі Луцька: поспішіть робити фото

У Луцьку повідомили переможців конкурсу архітекторів на облаштування Театрального майдану.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

З концепції видно, що на Театральному майдані пройде революція в плані змін, зникнуть три зелені красуні ялинки, які в останні роки були окрасою міста. Та на місці довгобуду, громадського туалету, появиться будівля. Щоб «замилити» очі лучан, збудують фонтан за 13 мільйонів гривень.

Отож, протягом останніх чотирьох місяців з вересня по грудень 2019 року управлінням містобудування та архітектури Луцької міської ради проводився Всеукраїнський закритий архітектурний бліц-конкурс на кращу концепцію облаштування Театрального майдану в м. Луцьку.

На конкурс було подано 7 конкурсних проєктів.

Протягом місяця, конкурсні проекти було виставлено на громадське обговорення у вигляді вуличної галереї вздовж вулиці Лесі Українки.

21 листопада 2019 року проведено засідання журі з підбиття підсумків архітектурного бліц-конкурсу, за результатами якого було визначено переможців.

Зрештою, перемогу здобув проєкт наших земляків - авторського колективу Кирилюк Д.І., Нестерук Н.О., Кожина Ю.В., Вітинська О.Г., Костюк О.П.

Він буде основою при розробці проєкту реконструкції Театрального майдану.

Як бачимо в концепціє облаштування Театрального майдану очікуються значні зміни, але очевидно, лучан такі зміни цілком влаштовують.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити