image
 |  7 2 Січня 2020 | 22:26

Озвучка зупинок відсутня, готівка – в дії: реалії е-квитка у транспорті Луцька

До міської ради надходять скарги щодо великого інтервалу руху автобусів на міському маршруті № 3 “Гаразджа (кладовище) – Госпіталь”. На ньому має працювати 12 одиниць, однак, щодня виходить на маршрут лише сім автобусів. Саме через це й великий інтервал руху.

Про це інфомує сайт Луцької міської ради.

Також у міській раді нагадують, що з 19 грудня у автобусах та тролейбусах за проїзд можна розрахуватися виключно електронним квитком, або за допомогою мобільного додатку.

Однак, станом на 2 січня пасажири продовжують розраховуватися готівкою. Мобільний додаток часто дає системні збої, оператор, який проводить встановлення валідаторів, досі не забезпечив озвучку зипинок!

Читайте також: У центрі Луцька два роки діє нелегальний платіжний термінал (ФОТО)

На громадському транспорті починає працювати контроль. Пасажирів, які не розрахувалися за проїзд електронним квитком, штрафуватимуть. Оплата готівкою, яку й нині продовжують здійснювати лучани та гості міста, є незаконною, і такий проїзд вважається неоплаченим.

Закликаємо лучан, хто ще не встиг це зробити, - придбати електронні квитки чи завантажити мобільний додаток.

Читайте також:  Диван, спідниці, взуття, гірлянди: на що витрачають муніципали гроші лучан?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити