image
 |  4 10 Травня 2020 | 20:16

«Пабєдобєсіє» посилюється: Генріх Гіммлер – член «Бєссмєpтного полка» (ФОТО)

Черговий конфуз «пабєдобєсів»: у РФ до «Безсмертного полку» записали лідера нацистів Гіммлера.

Про це повідомляє «24 канал» з посиланням на «РИА Новости».

В Росії знову не впізнали того, з ким їхні діди воювали під час Другої світової війни. Цього разу конфуз набув серйознішого розголосу, оскільки трапився на сайті «Безсмертного полку». А цією організацією керує та фінансує її Кремль. Так, пропагандисти розмістили на сторінці солдата з Ростовської області фото одного з лідерів Третього рейху Генріха Гіммлера.

У заявці про поповнення бази «Безсмертного полку» фото Гіммлера було підписано як «Алексєєв Василь Михайлович». Вигаданому «Алексєєву» вказали звання полковника, а дати народження та смерті вписали навмання. Відповідну сторінку вже видалили. Інформацію про це підтвердив координатор «Безсмертного полку» в Ростові-на-Дону Андрій Кудряков.

«Ми з правоохоронними органами розберемося, хто це зробив. Напевно, психічно хвора людина», – зауважив активіст.

Кудряков додав, що це не єдина спроба вкидання. Зокрема, намагалися просувати фотографії Гітлера та інших представників нацизму.

За його словами, він звернувся до Томська, де розміщується сайт «Безсмертного полку», з проханням видалити сторінку. Зауважимо, куратор руху в Томську Сергій Колотовкін раніше запевняв місцеві ЗМІ, що вони цю сторінку видалять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Пабєдобєсіє»: діагноз чи пpопаганда? 10 фотофактів, як у Pосії систематично вітають солдат веpмахту (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити