image
 |  0 6 Жовтня 2020 | 20:49

«Падіння» вгоpу: експрокурора Тернопільщини, звільненого після п'яного скандалу зі «свинями», підвищили

Експрокурора Тернопільської області Миколу Петришина, якого звільнили зі скандалом через кілька днів після вступу на посаду, призначили заступником глави САП у військовій сфері – його прізвище вже з'явилося на офіційній сторінці відомства.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про нову посаду Петришина в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі 5 жовтня повідомив Центр протидії корупції на сторінці у Facebook. Там нагадали, що колишнього головного прокурора області «попросили піти» після історії з його бенкетом на роботі, де він, попередньо, вимагав «клятв вірності» від підлеглих і порівняв їх зі свинями.

«Була інфа, що прокурор святкував хлібну посаду бенкетом, на якому примушував підлеглих обіцяти «виконувати будь-які накази». А якщо вони не підкорятимуться, пообіцяв їх «їб*ти як тупих свиней», – йдеться в повідомленні.

Ім'я Петришина вже з'явилося на офіційній сторінці відомства

Антикорупціонери також зазначили, що правоохоронець за останні кілька років значно поліпшив своє фінансове становище.

«І справді, подумала [Ірина] Венедіктова, навіщо звільняти прокурора, у якого за останні кілька років з'явилося дві квартири, 200-метровий будинок у Києві, земельні ділянки та чотири автомобілі? Цінний кадр!» – додали в організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ближче до Зеленського: Венедіктова може переїхати на іншу держдачу, – ЗМІ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити