image
 |  11 31 Жовтня 2022 | 22:31

Пальонка просить чиновницю, що виграла суд у міськради, повернутися на роботу

Мер Володимира Ігор Пальонка уклінно просить чиновницю, що виграла суд у міськради, повернутися на роботу.

Про йдеться у великому інтерв'ю з мером Володимирської територіальної громади для Служби теленовин.

Зокрема журналіст Андрій Кандиба запитав у мера Володимира, чому він нехтує рішенням Верховного суду у справі Ірини Ліщук. Нагадаємо, що Ірина Ліщук отримала поновлення на посаді начальника відділу з питань охорони здоров`я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради ще восени минулого року. Також вона мала отримати кошти за час вимушеного прогулу.

- В першому рішенні суду було – поновити Ірину Степанівну на роботі і негайно їй виплатити біля 20 тисяч гривень. Негайно було рішення до виконання. Ми прийняли розпорядження поновити її на роботі і уклінно просимо її по сьогоднішній день, щоб вона прийшла в кадрову службу, принесла заяву і приступила до виконання своїх службових обов’язків так як говориться в рішенні суду, - розповів Пальонка.

А щодо невиконання рішення суду, то за словами мера, в даній справі відповідачем є Володимир-Волинська міська рада, яка немає в казначейських органах своїх рахунків:

- Виконком має ці рахунки і може відшкодувати ці кошти. Позивалася вона до міської ради і сьогодні весь процес виконання рішення суду передбачений нормативними документами. Є виконавча служба, яка цим займається і я не бачу взагалі ніяких проблем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі хочуть демонтувати радянський обеліск

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити