image
 |  2 25 Березня 2020 | 23:21

Пандемія: в Італії – понад 7500 померлих від COVID-19, смертність не скорочується

Кількість померлих в Італії за останню добу від захворювання, викликаного коронавірусом нового типу, склала 683 особи. Всього з початку спалаху померли понад 7,5 тисяч осіб.

Про це заявив у середу глава Департаменту цивільного захисту Анджело Борреллі, – зазначає УНН із посиланням на видання Corriere della Sera, а також дані Міністерства охорони здоров’я Італії.

Загальна кількість тих, хто заразився коронавірусом, станом на 25 березня перевищила 74 тисячі осіб, зокрема за останню добу виявили 5 210 нових випадків хвороби. 

Від початку епідемії померли 7 503 осіб (зокрема за добу зафіксували 683 смерті), цілком одужали за весь час 9 362 осіб. 

До прикладу, 24 березня повідомлялося одужання про смерть 743 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, де у Луцьку й на Волині встановлять блок-пости (ПЕРЕЛІК)

Зазначимо, що прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте поширив обмежувальні заходи, які раніше були введені в кількох регіонах, на територію всієї країни. Вони будуть діяти з 10 березня по 3 квітня. Указ про це опубліковано на сайті уряду Італії. 

Пересування по країні відтепер дозволено тільки по роботі, для лікування і в разі екстрених ситуацій. Школи та університети закриті — як і музеї, розважальні заклади і спортивні клуби. Масові зібрання, включаючи весілля і похорони, заборонені. Спортивні змагання будуть або скасовувати, або проводити без глядачів. Люди з температурою вище 37,5°C повинні залишатися вдома і звести до мінімуму контакти з оточуючими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні підтвердили 145 випадків коронавірусної хвороби COVID-19

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити