image
 |  0 23 Березня 2020 | 09:36

Пандемія змусила людство включити важелі економічного націоналізму, – Олександр Сич

“Людство зіткнулося з пандемією коронавірусу і національна держава стала ефективним інструментом боротьби з нею”.

Про це написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук заступник голови ВО "Свобода", голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

Світові уряди закривають державні кордони, мобілізують внутрішні резерви, вживають систему медичних, економічних і адміністративних заходів, що відповідають ментальності і культурі кожної окремої національної спільноти.

“Пандемія завдає суттєвих збитків економіці, тож уряди держав, попри сповідування модних ліберальних і глобалістичних цінностей та несприйняття табуйованого ще від повоєнних часів націоналізму, для захисту національних економік включають важелі економічного націоналізму”, – зазначив Олександр Сич. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 73 хворих: плюс 20 випадків у Києві, додалася Черкащина

“Глобалізм породжує проблеми, а націоналізм їх вирішує. Дія викликає закономірну протидію. Й чим більший натиск на національну спільноту чинитиме глобалістична цивілізація, тим інтенсивніше вона викликатиме захисну реакцію націоналізму.

Мода міняється! Нація і націоналізм лишаються!”, – резумує свободівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні сьогодні дві проблеми – 95 квартал та коронавірус, – депутат Волинської облради (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити