image
 |  4 21 Жовтня 2020 | 23:32

Папа Римський Франциск закликав узаконити одностатеві шлюби

Узаконити одностатеві шлюби закликав папа Римський Франциск, який раніше просив вибачення за те, що вдарив жінку.

Про це повідомляють «Українські Новини» з посиланням на «la Repubblica».

Так, в одному з документальних фільмів, прем'єра якого відбулася сьогодні, 21 жовтня, на Римському кінофестивалі, Папа Римський Франциск заявив, що гомосексуалісти мають право створювати сім'ї.

«Гомосексуалісти мають право бути в сім'ях. Вони діти Божі й мають право на сім'ю. Ніхто не повинен бути вигнаний або нещасний через це. Ми повинні створити закон про громадянські союзи. Щоб вони були захищені законом. Я боровся за це», - каже Франциск у фільмі.

Також повідомляється, що на прем'єрі фільму був присутній активіст за права ЛГБТ Хуан Карлос Круз, який розповів про своє спілкування з Папою Франциском.

«Хуан, це Бог зробив тебе геєм, і в будь-якому випадку він любить тебе. Бог любить тебе, і Папа також любить тебе», - передає слова Франциска Хуан Карлос Круз.

Як повідомляли «Українські Новини», раніше президент України Володимир Зеленський зустрівся у Ватикані з Папою Римським Франциском.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папа Римський вперше з початку пандемії вдягнув захисну маску

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити