image
 |  0 10 Вересня 2019 | 13:53

Параноя, дурість та нездатність навести лад, - депутат про роботу Твердохліб на посаді голови Княгининівської ОТГ

Голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб використовує методи маніпуляції і параної, намагаючись утаємничити від громади діяльність земельної комісії.

Про це заявила депутат Княгининівської ОТГ Алла Жупанюк.

Депутат у своєму дописі у Фейсбук прикріпили скрін переписки в групі Вайберу. Там, у відповідь на зауваження Алли Жупанюк щодо підпільного характеру скликання і роботи земельної комісії в ОТГ, Олена Твердохліб непрямо звинуватила її у погрозах. Очільниця Княгининівської ОТГ прикріпила фото пляшки коктейля Молотова, незрозуміло де зроблене.

«Сьогодні Твердохліб Олена, голова Княгининівської ОТГ, де я є депутатом від нового Зміїнця, звинуватила мене у тому, що з моєї подачі підкинули коктейль Молотова голові земельної комісії Сидуну Володимиру. Ще більшої дурні не чула, в голову не вкладається. Це якщо я, депутат від ВО Свободи, член Самооборони Волині, засновник ГО ЯВОРИНА ВОЛИНЬ, значить це моїх рук справа. А те що вона зі своїми прибічниками в ніщо ставлять думку громади, брешуть на кожному слові, тихо маніпулють землями, будівництвом очисних споруд і своїми недолугим керівництвом доводить людей до сказу, розбиває їхні надії, це нічого!!! Люди повстали проти забудови багатоквартирних будинків - їх не почули. Тепер їм хочуть підсунути під носа очисні каналізаційні споруди на ЗАЛИВНИХ лугах, які тут не можна ставити. Дорогу, про ремонт якої було прийняте рішення 3 місяці тому, лише прогрейдерували....Кинули кістку. Земельні комісії тепер проводять мало не підпільно: повідомляючи про це лише вибраних депутатів. НАЙКРАЩА ГОЛОВА ТА РАДА??? О ніііі. Ярмольський( екс- голова) тихо палить збоку.... Голова не об'єднує громаду, її кредо в роботі з людьми: розділяй і владарюй. Вона створює конфліктні ситуації як в раді, так і серед людей сіл громади».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити