image
 |  7 21 Серпня 2021 | 16:49

Парочку нелегалів затримали на кордоні з Польщею

Прикордонники Волинського загону виявили неподалік українсько-польського кордону чоловіка та жінку, які мали намір незаконно потрапити до країн ЄС.

Про це інформує пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Отримавши інформацію про рух невідомих в бік держрубежу, військовослужбовці відділу «Рівне» розпочали пошук ймовірних порушників. Невдовзі прикордонний наряд за 500 метрів до кордону затримав двох осіб.

Правоохоронці з'ясували, що затриманими є громадяни Алжиру. Жінка кілька днів тому в законному порядку прибула в Україну, аби навчатися в одному з київських вишів. Чоловік же, перебуваючи нелегально в одній з країн ЄС, дізнавшись, що його наречена в Україні, вирішив будь-що зустрітися з нею. У незаконний спосіб алжирець перетнув кордон та подався до столиці. Однак, в нашій країні на довго залишатися парочка не планувала, тому разом рушили до українсько-польського кордону, щоб в обхід діючих пунктів пропуску потрапити за кордон. Та співробітники Держприкордонслужби завадили їхнім планам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді неподалік Луцька ліквідують бібліотеки

Затриманих доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративних документів за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Долю іноземців вирішить суд.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити