image
 |  0 3 Липня 2020 | 14:44

«Пасаж», «Лучеськ» та «Північний» порушують карантин, – Держпродспоживслужба (ВІДЕО)

У Луцьку інспектували роботу ринків. Працівники Держпродспоживслужби, які перевіряли дотримання вимог безпеки в умовах карантину, виявили порушення на трьох.

Про це повідомляє «Суспільне.Волинь».

Це – «Пасаж», «Лучеськ» та «Північний». Також перевіряли «Центральний» та «Завокзальний» ринки. Там порушень не побачили, - кажуть у держпродспоживслужбі.

Зі слів спеціалістки за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби Волині Наталії Гемби, найчастіше покупці та продавці не дотримувалися маскового режиму.

«Продавці і відвідувачі перебували без захисних масок. Згідно порушень, буде складено припис і перевірено виконання», - каже Наталія Гемба.

Якщо порушення не будуть ліквідовані до наступної перевірки, виписуватимуть штраф. Це – 425 гривень. За не усунення порушення штрафуватимуть і поліцейські, - розповів старший дільничний поліцейський Луцького відділу поліції Віктор Самусько. Каже: штрафи для фізичних осіб 17 тисяч гривень, для посадових – 32 тисячі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий ринок у Луцьку не повинен перетворюватися у Старий ринок, - депутат Луцької міськради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити