image
 |  2 21 Лютого 2020 | 10:52

«Патріоти Волині» йдуть до Верховної Ради на Харківщині

ЦВК завершила реєстрацію кандидатів у народні депутати України в ОВО № 179. Всього зареєстровано 40 кандидатів у народні депутати України. Серед них кандидат від політичної партії "Патріоти Волині".

Про це стало відомо з сайту ЦВК.

"Розглянувши заяви політичних партій про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, а також заяви громадян України про самовисування разом з іншими документами щодо реєстрації кандидатів у народні депутати України в ОВО № 179 на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року та встановивши їх відповідність вимогам законодавства, Комісія зареєструвала 21 кандидата у народні депутати України. Серед них Голтвянський Олег Миколайович, народився 8 вересня 1980 року в місті Харкові, громадянина України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта професійно-технічна, сержанта-менеджера відділу комплектування військової частини А4790, безпартійного, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ПАТРІОТИ ВОЛИНІ", - йдеться  уповідомленні.

Читайте також: «Команда Саганюка» в обличчях: на кого поставить діючий мер?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити