image
 |  86 3 Листопада 2023 | 08:54

Патрульні зафіксували глибокі вибоїни на одній із вулиць Луцька

Ямковий ремонт на вулиці Городецькій у Луцьку, де 31 жовтня патрульні зафіксували вибоїни глибиною більше шести сантиметрів, планують зробити у найближчий тиждень.

Про це Суспільному розповів директор департаменту житлово-комунального підприємства Микола Осіюк.

Згідно із приписом патрульних ями на Городецькій впродовж семи днів мають ліквідувати комунальники, якщо не встигнуть, передбачена адміністративна відповідальність.

"На приписи Патрульної поліції реагуємо. Планується на цьому тижні зробити вулицю Городецьку. Принаймні ми плануємо, якщо не встигнемо, то будемо просити поліцію, щоб продовжили термін, тому що ви самі розумієте, чи буде працювати асфальтний завод, чи не буде працювати… яка кількість людей", — зазначив Микола Осіюк.

Зі слів керівника міського департаменту житлово-комунального підприємства, на осінньо-зимове та весняне утримання доріг в Луцькій громаді запланували виділити п'ять мільйонів гривень. Цього, каже Осіюк, вистачить, щоб залатати від півтори тисячі до трьох тисяч квадратних метрів вибоїн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син депутата міськради на Волині придбав будівлю колишнього медпункту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити