image
 |  2 18 Листопада 2019 | 15:29

«Печатка антихриста»: у ПЦУ відреагували на суперечки навколо біометричних паспортів

У ПЦУ втрутилися у суперечку щодо твердження у різних конфесіях про те, що біометричний паспорт – це печатка антихриста та відречення від Бога.

На сторінці у Facebook Православна Церква Україна опублікувала власну позицію.

За словами церкви, нічого поганого у використанні вірянами біометричних паспортів немає. Це прояв технологічного прогресу та наукового розвитку.

В ПЦУ додали, що паспорти не потрібно пов’язувати з релігійним підґрунтям.

У церкві також вказали, що збір біометричної інформації використовується на благо, бо робить наше життя у суспільстві безпечнішим: вона допомагає швидко встановити особу і допомогти їй, якщо виникне така потреба, або ж затримати особу, якщо вона порушила закон. Тобто, щирій віруючій людині, якій немає чого приховувати, яка живе законослухняно, боятися нічого.

Читайте також: ПЦУ закликала людей вакцинуватись

У Православній церкві України додали, що паспорти, ідентифікаційні коди й персональні дані стосуються матеріального світу, натомість справжня віра у Господа — у душі, на ній ніхто не зможе поставити печатку, чи відділити людину від любові Божої, якщо вона сама не зречеться її.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити