image
 |  2 27 Грудня 2017 | 13:15

Перед своєю ліквідацією Луцький міськрайонний суд дав квартирному злодію 2 роки умовно

Луцький міськрайонний суд Волинської області виніс вирок волинянину, обвинуваченому у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.
Про це 27 грудня 2017 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
За вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло, зловмисника засудили до двох років позбавлення волі з випробувальним терміном.
На початку вересня, зловмисник через вікно проник до будинку жительки селища Торчин звідки викрав телевізор та ювелірні вироби. Сума заданих матеріальних збитків потерпілій склала майже 6 тис. грн..
Правоохоронці встановили особу правопорушника. За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали провели досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушнику оголосили про підозру в інкримінованому злочині. Частину викрадених речей вилучили.
Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні крадіжки та призначив йому покарання у вигляд двох років позбавлення волі умовно.
Нагадаємо, що Вища рада правосуддя погодила пропозицію президента України про ліквідацію Луцького міськрайонного суду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити