image
 |  175 16 Жовтня 2024 | 17:32

Передчасно померла очільниця управління фінансів Володимирської міськради

Передчасно, на 49-му році життя, померла начальниця управління бюджету і фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради Оксана Субицька.

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

Оксана Мирославівна трудилась у виконавчих органах Володимирської міської ради протягом 25 років, пройшовши шлях від спеціаліста управління соціального захисту до начальника управління економіки та згодом управління бюджету і фінансів.

Фахівчиня з великої літери, відповідальна, уважна до кожної деталі, чесна, толерантна і щира людина, турботлива мама і дружина – такою назавжди запам’ятають пані Оксану усі, хто її знав та любив.

Міський голова Ігор Пальонка, колектив виконавчого комітету Володимирської міської ради, депутатський корпус висловлюють щирі та глибокі співчуття доньці Діані, чоловіку Ярославу Петровичу та усім рідним й близьким покійної. Поділяємо горе родини, підтримуємо вас у ці скорботні дні та спільно з вами переживаємо цей тяжкий момент.

Нехай душа Оксани Мирославівни знайде вічний спокій у Царстві Небесному, а світлий, добрий спомин про неї залишиться назавжди в наших серцях та спогадах. Вічна пам’ять.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити