image
 |  2 6 Червня 2020 | 22:31

Перегляд порно корисний для жінок

З'ясувалося, що частий перегляд порно позитивно впливає на інтимне життя жінок. Перегляд порно не тільки не шкодить жінкам, а й допомагає їм поліпшити сексуальне життя.

Науковці з США та Угорщини з'ясували, чи впливає регулярний перегляд порно на лібідо, швидкість досягнення оргазму і його інтенсивність у жінок, пише 24 канал.

Для цього вони запросили 2433 жінок з США та Угорщини пройти анонімне опитування про їхнє сексуальне життя. Виявилося, що порно під час мастурбації дивляться частіше за інших зрілі жінки на етапі пременопаузи, жінки з депресією або тривогою, лесбіянки й бісексуальні жінки, а також прихильниці поліаморії.

З'ясувалося, що частий перегляд порно позитивно впливає на інтимне життя учасниць. Під час мастурбації їм було легше досягнути збудження та оргазму, він тривав довше і був інтенсивніше, ніж у тих, хто порно не дивився.

Під час сексу з партнером учасницям, які регулярно дивилися порно, було легше збудитися, оргазм наступав пізніше.

"Крім того, ми не помітили зв'язок між порнографією і ставлення до сексуальних стосунків. Так, ці результати спростовують поширене переконання, що порнографія шкідлива для партнерських відносин", – зазначили дослідники. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити