image
 |  2 7 Квітня 2022 | 10:23

Переговорами у Стамбулі путін розколює єдність українців, - політолог

Переговори в Туреччині із російськими представниками, в складі яких є “гаманець Путіна” Роман Абрамович, є нічим іншим, як спробою росіян розколоти єдність українців.

Таку думку висловив український політолог, соціолог, директор соціологічної служби “Український барометр” Віктор Небоженко у нещодавному інтерв’ю на інтернет-каналі “Політека”.

“Навіщо ці переговори з політологічного погляду? Не братимемо зміст, не розглядатимемо цих випадкових людей – все це нісенітниця. Найголовніше – це дати тему, яка розколола б Україну. У той час, коли йдуть запеклі бої на всіх фронтах, коли гинуть люди щохвилини, цілком серйозно нам пропонують з агресором, з ґвалтівником, з убивцями вести переговорний процес. Це більше, ніж помилка з боку президента. Він думає, що з путіним можна хитрувати. Але це не так“, – сказав Небоженко.

Політолог вважає, що якщо навіть почати реалізовувати цей договір завтра, то немає такої схеми, щоб вивести всіх російських військових зі зброєю, після того, що вони накоїли в Україні.

“Немає техніко-політичної схеми, за якою можна би було вивести окупантів з України. Лише через знищення, лише через здачу тощо”, – наголосив він.

Крім того, Небоженко підкреслює, що однією із цілей росії у цих переговорах є корумпування України, оскільки на переговори приїхав “гаманець” путіна Роман Абрамович.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити