image
 |  5 15 Травня 2022 | 12:25

Перемога на Евробаченні - це найвища оцінка від народів Европи боротьби українців за Свободу

Перемога на Евробаченні - це найвища оцінка від народів Европи боротьби українців за Свободу, за український дух, українську незламність. І їхнє бажання нашої Перемоги у війні. Так, Калуш норм, але цьогорічна Перемога правдиво за країною і її народом. 

В демократичному світі суспільні настрої - головний дороговказ та індикатор для місцевих політичних еліт. І правих, і лівих.

12 балів від глядачів майже всіх країн для України конвертуються в ще більшу кількість їхньої зброї та фінансів для нас.

Де факто ми для них вже в НАТО та ЄС. А Московія - ізгой, людиноподібні істоти, делейт.

Дуже тішить і те, як голосували українці. Це голосування зрілого народу, а не біомаси під впливом емоцій. Голоси за союзників у війні. 

Польща, Литва, Велика Британія, Естонія, Ісландія... Ростемо. 

Варто виокремити і голосування іноземних жюрі за Україну - інтермаріум, міжмор'я! Браво! 

Прикро за наше жюрі (3 з 5 львів'яни), яке жодного голосу не дало Польщі, Литві, Румунії...10 Португалії, 8 Нідерландам, серйозно? Добре, що хоч Бориса Джонсона оцінили. Як так можна жити в прострації, у власній капсулі, поза часом коли навколо Тебе історичні зміни світу? 

Слава Україні! Слава нації!

Андрій МІЩЕНКО,

політолог, народний депутат України VII скликання від ВО "Свобода"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити