image
 |  7 26 Лютого 2022 | 06:33

Переодягнені російські окупанти розстріляли КПП біля Василькова, в місті досі тривають важкі бої

Російські військові переодяглися в форму поліції України, під’їхали на авто з мигалками і розстріляли бійців на КПП біля Василькова в Київській області.

Про це повідомив співрозмовник УП у командуванні ЗСУ.

"Окупаційні ДРГ (диверсійно-розвідувальна групи - ред.) використовують для прикриття машини та форму поліції України. Так вони діяли поблизу Василькова, де щойно наші ППО збили ІЛ-76 з російськими десантниками.

Під'їхали в формі національної поліції Україні на авто з мигалками, розстріляли наших бійців на КПП, відволікли увагу. А в цей час з іншого боку зайшла інша група на вантажівці.

Прямо зараз продовжується запеклий бій за аеродром", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові збили ще декілька російських повітряних цілей

Сухопутні війська Збройних сил України повідомляють, що наразі тривають важкі бої за місто Васильків на Київщині.

"Наразі тривають важкі бої у місті Васильків на Київщині, де окупанти намагаються висадити десант з повітря!", - уточнюють джерела в УНІАН.

Російські війська завдали ракетного обстрілу місту. Серед українських захисників є загиблі. Російський десант висадився у місті.

"Зараз на вулиці Декабристів (там розташована авіабаза – ред.) справді дуже гаряче. Це центральна вулиця нашого міста. Постійно тривають обстріли ракетами.

Висадилося у всій громаді на полях багато десанту, який зараз веде запеклі бої з бійцями нашої 40-ї бригади", - зазначає мер міста Наталія Баласинович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Смерть ворогам!»: над Київщиною збили ІЛ-76 із ворожим десантом

"У нас є втрати. У нас багато поранених. У нас є, на жаль, двохсоті", - коментують ситуацію у Василькові.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити