image
 |  4 7 Жовтня 2021 | 20:14

Перетнула суцільну лінію: в мережі показали, як після порушення ПДР автівку викинуло в кювет (ВІДЕО)

У мережі показали автівку, водійка якої перетнула суцільну лінію навпроти автозупинки. Після того, як машина повернулась у свою смугу і пригальмувала, її занесло на зустрічну смугу і викинуло в кювет.

Відповідне відео показали у групі АвтоАндони Луцька в мережі Фейсбук.

"Жінка. 29 років, була пристебнута, відбулась переляком. Машина в утиль", - додають у повідомленні.

В результаті невдалого маневру автівкув занесло на зустрічну смугу, викинуло в кювет та декілька разів перевернуло. Внаслідок цього транспортний засіб закзнав серйозних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку 22-річний хлопець кинувся під колеса авто (ФОТО)

У коментарях користувачі мережі почали жваво коментувати відео.

"Ну порушила і плюс до того побачила зустрічний автомобіль дьорнула рульом невчасно в ямці та й пішла в занос", - прокоментував Vlad Gukov.
"Несправні задні амортизаційні стійки,а швидкість лише допомогла на повороті.Авто повинно мати гарну поперечну стабільність, щоб на швидкості долати такі "входи" у повороти. Задниця за скакала", досвіду нуль розгубилася, ось і результат", - написав Valeri Zanichkovsky.
"Натиснула на гальма, втратила баланс в повороті отримавши знос задньої осі. Ще пощастило. З досвідом прийде) Головне встигла і нікого не зачепила", - додав Юрій Цикун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку, під час косіння трави, камінь розбив скло автівки (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити