image
 |  2 14 Грудня 2021 | 13:28

Перевізники виїжджають з Луцької автостанції, незважаючи на негоду

На Луцькій автостанції №1 сьогодні через негоду перевізники не скасували жодного рейсу. Деякі рейсові автобуси не їздять від початку карантину.

Про це повідомив Суспільному старший диспетчер автостанції Віталій Бондарчук.

З його слів, в середньому за добу на автостанції відбувається понад 600 рейсів.

«У зв’язку з введенням карантинних вимог досі не відновився рух у напрямку Вінниці, Хмельницького, це як наш, так і зустрічні автобуси. Набагато менше рейсів у напрямку Львова. У зв’язку зі зменшенням пасажиропотоку перевізник не хоче працювати у збиток», – зазначив Віталій Бондарчук.

Водій автобуса «Луцьк – Камінь-Каширський» Юрій Колтунович на дороги не скаржиться. Каже: робитиме зворотній рейс. «До Ковеля снігу майже не було, а з Ковеля – сніжок до Луцька. У Ковелі трохи посипано по дорозі до Луцька», – розповів чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трасі Луцьк - Рівне трапився масштабний затор (ФОТО)

На випадок снігових заметів водій автобуса «Луцьк – Нововолинськ» Микола Кравчук приготував в автівці шуфлю, щіточки та відра. На перший рейс 13 грудня, каже, вийшов о пів на дев’яту ранку, проте дорога була не розчищена і місяцями було складно проїхати.

«Я відправлявся о 08:35 з Нововолинська і ще нічого не було зроблено. Вже по трасі з Володимир-Волинського їхали назустріч очисні машини, але це вже дуже пізно. Я машини застав біля 10 години. Ну, вибачте, треба, я думаю, хоча б о 5-6-годині», – розповів волинянин.

Пасажирка Тетяна приїхала до Луцька з Берестечка ранковим рейсом. Каже: автобус курсував дорогою, яка не була розчищена спецтехнікою.

«Автобус не міг виїхати, бо їхав через села і там перемети. Дорога є погана. Автобус під горбок виїхати не може, була не розчищена дорога, слизько, автобус старий. Але якось виїхали і нормально добралися», – каже волинянка.

Детальніше - у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити