image
 |  0 17 Квітня 2019 | 15:03

Перші години і перші порушники: луцькі інспектори з паркування діляться успіхами (ФОТО)

Година роботи луцьких інспекторів з паркування дає свої перші результати.

Про це інформує прес-служба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Перший штраф за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів у місті Луцьку, зафіксоване в режимі фотозйомки (відеозапису) було оплачено свідомою громадянкою, яка здійснила зупинку свого транспортного засобу на пішохідному переході по вул. Богдана Хмельницького, що у місті Луцьку, що є порушенням п.15.9 «г» Правил Дорожнього руху України та ч.3 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Сума штрафу за порушення зазначеної статті складає 510 гривень. Громадянка скористалась пільговим періодом сплати штрафу, передбаченим ст. 300-1 КУпАП, тобто можливістю сплати 50% штрафу у 10-денний термін з моменту вчинення порушення (дати, вказаної в повідомлені про притягнення до адміністративної відповідальності).

Нагадаємо, що у Луцьку, 17 квітня, розпочали роботу перші 3 інспектори з паркування, згідно з Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо реформування сфери паркування транспортних засобів».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити