image
 |  0 3 Червня 2019 | 11:29

Перший кандидат у народні депутати з Волині обіцяє зменшити кількість нардепів

Олег Місірук став першим кандидатом у народні депутати від Волині, зареєстрованим ЦВК. 

Про це інформує «ВолиньUA».

Олег Місірук балотується по одномандатному виборчому окрузі №21, який включає в себе місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський та Шацький райони.

Отже, Місірук Олег Миколайович народився 28 травня 1984 року в місті Луцьку, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, не має судимості. Чоловік вказує на те, що він безпартійний та є самовисуванцем. Нині проживає в селі Яревище Старовижівського району Волинської області.

Як йдеться на його сторінці у Фейсбуці, Олег Місірук навчався на історичному факультеті Волинського держуніверситету імені Лесі Українки, закінчив Національну академію внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». Працював у менеджером із зв'язків з громадськістю у «Mitsubishi Motors», керівником станції техобслуговування «Renault», у групі компаній «Континіум».

У його передвиборчій програмі є пункти присвячені подоланню корупції, економічній відбудові України. Олег Місірук обіцяє провести масштабну асфальтизацію Волинського краю, підтримувати та сприяти будівництву доріг та модернізованому ремонту в віддалених куточках Полісся.

Є у програмі і пункти присвячені реформі державно-політичного устрою України.

Зокрема, кандидат у нардепи підтримає ініціативи щодо Закону який передбачатиме, після закінчення терміну повноважень Президента та народного депутата, обов’язковий Звіт та проходження поліграф перед Народом України та Конституційним Судом України, щодо дотримання Конституції та законів України під час виконання посадових обов’язків.

«НАЙГОЛОВНІШЕ, ініціюватиму зміни до статті 76 Конституції України, щодо зменшення кількості народних депутатів з 450 до 300!!! І для цих Конституційних змін, є всі передумови... На організованому Центральною виборчою комісією Всеукраїнську референдумі від 16 квітня 2000 року 91,1 відсотки українців проголосували «ЗА» зменшення кількості народних депутатів», - йдеться у програмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окружні комісії на Волині очолили люди Ляшка, Тимошенко та від Інтернет партії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити