image
 |  2 19 Листопада 2019 | 21:39

Перший транш «зарплат у конвертах» для «слуг народу» – $1,5 мільйона, – Крюкова (ВІДЕО)

Перший транш «зарплат у конвертах» для «слуг народу» становить півтора мільйона доларів США.

Про це заявила в ефірі телеканалу ZIK заступник головного редактора видання «Страна.UA» Світлана Крюкова.

Зі слів Світлани Крюкової, журналісти – не колективні "бабченки", аби влаштовувати показові сцени і писати скарги, тому звертатися з цього приводу в правоохоронні органи немає змісту.

"Наше завдання – показувати факти. І правоохоронні органи, які мають відповідні повноваження, на основі цих публікацій відкривати провадження. Наших публікацій на сьогодні достатньо, щоб відкрити такі провадження", – вважає світлана Крюклва.

Журналістка навела факти з минулого, коли так і було.

Ведучі ZIKу напівжартома запитали, чи в світлі останнього закону Зеленського про викривачів корупції, вона не хоче як викривач отримати свої 10% від суми викритої корупційної схеми?

"Перший транш депутатів, які отримали "зарплату в конвертах", за моєю інформацією, – там десь було близько півтора мільйона. Це в доларах. З 10% можна купити непогану квартиру, а то й чотири", – відповіла на жарт Крюкова.

Крюкова також вважає, що "зарплати в конвертах" депутатам, "хоч як не крути, а це – хабар".

"З приводу джерел, то ми зараз це з'ясовуємо... Але я вам можу точно сказати, що, судячи по другому траншу, їх може бути декілька, цих джерел. Тому що на другий транш вони гроші збирали з різних кінців. Ми це зараз з'ясовуємо", – додає Світлана Крюкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скороход розповіла про погрози від Арахманії та «зарплати в конвертах»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити