image
 |  376 31 Липня 2024 | 19:48

Перший заступник Міністра охорони здоров'я відвідав Нововолинську лікарню

Перший заступник Міністра охорони здоров'я України Сергій Дубров з робочим візитом відвідав КНП «Нововолинська ЦМЛ». Під час візиту він оглянув потужності медзакладу та ключові відділення, де надають допомогу пацієнтам і проходять лікування та реабілітацію українські захисники.

Про це інфоомує Нововолинська центральна міська лікарня, - пише ВолиньUA.

Сергій Дубров високо оцінив роботу лікарні, умови для пацієнтів, якість медичного обладнання та рівень надання медичної допомоги. Він відвідав кардіологічне відділення з рентген-операційним блоком, відділення екстреної медичної допомоги, відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, а також відділення фізичної та реабілітаційної медицини.

Під час візиту обговорювали реконструкцію реабілітаційного відділення. Директор КНП «Нововолинська ЦМЛ» Олег Шипелик та його заступник Віталій Денисюк ознайомили Сергія Дуброва з проєктом реконструкції. Вони запевнили, що у подальшому планується створення якнайкращих умов для реабілітації пацієнтів, і для цього є всі необхідні можливості.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити