image
 |  0 6 Січня 2020 | 13:44

Петиція про збереження луцьких ялинок набрала більше 300 голосів

Петиція про збереження «новорічних» ялинок на Театральному майдані набрала 376 голосів. До кінця збору підписів залишилось: 5 днів

Про це йдеться на сайті Місцевих петицій. Її автором є Форманюк Анатолій Вікторович.

Нагадаємо, що у зв'язку з планами реконструкції Театрального майдану, зареєстрували петицію з вимогою не допустити знищення зелених насаджень у центрі міста, а саме «Новорічних ялинок», котрі дають не лише естетичну красу, а й щорічну економію для міського бюджету.

Читайте також: Транспортний хаос: «Старе місто» і центр Луцька заполонили авто

Тепер рішення за очільником міської влади Григорієм Пустовітом, адже він має взяти до уваги петицію, яка набрала більше 300 голосів «ЗА» збереження зелених красунь на Театральному майдані Луцька.

Нагадаємо, що згідно нової концепції Театрального майдану, там не передбачено трьох ялинок, які прикрашають до новорічних свят.

У міській раді повідомили, що при реконструкції майдану врахують думки та побажання лучан.

Читайте також: Неймовірні фото міста від луцького фотомайстра

Але не врахують, очевидно, облаштування підземного паркінгу та пішохідного переходу. Знову відбудеться банальне перекладання бруківки.

До слова, сама ж реконструкція Театрального майдану потрібна більше для провладних депутатів, які бажають збудувати на місці занедбаної громадської вбиральні туалет. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити