image
 |  311 2 Грудня 2023 | 19:51

Під Авдіївкою окупанти розстріляли бійців ЗСУ, що здалися в полон

Військовий злочин росіяни вчинили неподалік села Степове Донецької області (знаходиться неподалік Авдіївки). Про це повідомляє ресурс DeepState.

Відео, на якому зафіксовано, як російські загарбники розстріляли двох українських воїнів, коли вони без зброї здалися в полон, поширюють українські і російські пабліки.

Зазначається, що окупанти зайшли на позиції 45-го ОСБ. При цьому бійці ЗСУ були змушені здаватися через нестачу БК. Один із них вийшов із укриття з піднятими руками і ліг на землю. Через кілька секунд з укриття вийшов ще один воїн. Одразу після цього росіяни відкрили вогонь по обох, випустивши багато куль. На цьому відео обривається.

“Чекаємо реакції офіційних осіб держави та західних імпотентів з ООН, ОБСЄ…” — повідомив ресурс DeepState.

Вбивство полонених підтвердив у соцмережі десантник ЗСУ Олександр Колим. Він повідомив, що бійці були з його підрозділу (45-й окремий стрілецький батальйон, що перебуває у підпорядкуванні ОК Північ Сухопутних військ ЗСУ, — Авт.) та заявив, що його група більше не братиме окупантів у полон. Військовий також опублікував те саме відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія платить родичам мобілізованих вояків, аби стримувати їх від протестів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити