image
 |  4 3 Січня 2020 | 20:55

Під час пожежі луцькі вогнеборці врятували жінку, а ще одну та 2-х дітей евакуювали (ФОТО, ВІДЕО)

3 січня о 13:16 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на 5-у поверсі 9-поверхового житлового будинку на проспекті Соборності у Луцьку.

Пpо це повідомили в Управлінні ДСНС у Волинській області.

За викликом до місця події одразу виїхали три пожежних автомобіля 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області.

Уже за 5 хвилин вогнеборці провели бойове розгортання і в складі ланки газодимозахисної служби по сходовій клітині подали через вхідні двері на гасіння пожежі водяний ствол. Не зважаючи на перешкоди біля будинку (прибудови та дерева), одночасно проводилось встановлення пожежної авто драбини для рятування господарки помешкання, де трапилась пожежа – людина встигла вийти з охопленої вогнем квартири на балкон. Звідти її по пожежній авто драбині евакуювали рятувальники та подали на гасіння вогню ще один пожежний ствол. Пенсіонерку госпіталізували до медичного закладу.

Ще одну жінку та її дитину грудного віку та ще одну дитину рятувальники вивели по сходовій клітині з 9-го поверху.

Для гасіння пожежі в квартирі, де створилась висока температура через захаращення мукулатурою, рятувальникам довелось розбирати приміщення від спалимих речей. О 13:59 зафіксовано локалізацію пожежі, о 14:40 – ліквідацію.

Причина пожежі ще встановлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одній із вулиць Луцька - пожежа (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити