image
 |  4 15 Листопада 2017 | 08:21

Під час пожежі у Нововолинську врятували трьох дітей

Під час пожежі у багатоквартирному будинку у Нововолинську пожежники врятували трьох дітей. Стан одного хлопчика – задовільний.

Про це інформує прес-служба ДСНС Волині.

14 листопада 2017 о 18:35 до рятувальників ДСНС надійшло повідомлення про пожежу у одній із квартир 4-поверхового житлового будинку, що на вул. Винниченка у  Нововолинську. За викликом прибули два відділення вогнеборців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська.

IMG_6880

 Пожежа виникла в трьохкімнатній квартирі на першому поверсі, тож люди, які живуть поверхом вище, могли постраждати через сильне задимлення в під’їзді, оскільки дим завжди піднімається угору та створює неможливі умови для безпечного виходу з приміщення. Саме тому бійці ДСНС розпочали термінову евакуацію людей з будинку - одягнувши апарати захисту органів дихання, рятувальники зайшли у квартиру поверхом вище, вивели у безпечне місце трьох діток та передали їх медикам. Після чого рятувальники приступили до гасіння пожежі, яку локалізували о 18:53 та ліквідували о 18:58.

Причина пожежі  встановлюється.

Одна евакуйована дитина 2006 р. н. з діагнозом отруєння продуктами горіння знаходиться у Нововолинській міській лікарні. Стан  хлопчика задовільний.

 

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити