image
 |  0 24 Серпня 2021 | 18:56

Під час урочистостей у центрі Києва чоловік підпалив себе (ФОТО)

Під час урочистих заходів до Дня незалежності в центрі Києва чоловік облив себе невідомою речовиною та підпалив, його госпіталізували.

Про це повідомляють у поліції міста Києва.

"Сьогодні, 24 серпня, під час урочистих заходів у центральній частині міста 25-річний громадянин облив себе невідомою речовиною та підпалив.

Співробітники полку поліції особливого призначення №1 побачили дії чоловіка, оперативно зреагували та викликали бригаду швидкої допомоги. Лікарі надали потерпілому першу медичну допомогу та госпіталізували до медичної установи. Його життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенка облили зеленкою в центрі Києва

Дана подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та мотиви такого вчинку.

Як нагадує "УП", у центрі Києва у вівторок відбулися офіційні урочистості до Дня Незалежності.

Серед іншого, президент Володимир Зеленський під час виступу оголосив про впровадження нового українського свята - Дня Української державності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин вкусив за вухо pодича та обійшовся штpафом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити