image
 |  11 29 Серпня 2023 | 09:54

Під час виконання бойового завдання загинув військовий з Волині

Зі скорботою та невимовним болем повідомляємо про героїчну загибель Захисника України. Загинув воїн КІВІНСЬКИЙ ВАСИЛЬ СТЕПАНОВИЧ, уродженець селища Клевань, 11 березня 1978 року народження, люблячий чоловік і батько, вірний син України, який з 2015 року проживав з сім'єю в селі Залісоче Олицької територіальної громади.

Про це інформують на сторінці Олицької селищної ради.

Старший солдат Василь мужньо став на захист України, до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Загинув Герой 20 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання в ході ведення бойових дій щодо захисту територіальної цілісності України, в районі населеного пункту Роботине Запорізької області, внаслідок ворожого обстрілу.

Мужність та героїзм Василя є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи від російського окупанта.

Висловлюємо щирі співчуття дружині, дочці, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.

Світла та вічна пам’ять Герою!

Слава Україні! Героям Слава!

Про церемонію прощання та чин поховання повідомлять згодом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити