image
 |  0 2 Серпня 2021 | 09:42

Під Києвом закидали димовими шашками комплекс, що належить громадянину РФ (ВІДЕО)

Ресторанний комплекс «Queen country club», який розташований у Конча-Заспі під Києвом, закидали димовими шашками і обклеїли стікерами. Акція нібито була організована проти власника закладу, громадянина РФ Олександра Орлова.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про це пише Telegram-канал «PavlovskyNews». Інцидент трапився у неділю, 1 серпня.

Як сказано в повідомленні, учасники акції нібито звинувачували Орлова в тому, що він нібито організовує гастролі для артистів, які виступають у тимчасово окупованому Росією Криму та підтримують антиукраїнську політику РФ.

«Queen Country Club» належить російському холдингу Bulldozer Group Олександра Орлова. На сайті групи компаній вказано також і клуб під Києвом.

Олександр Орлов володіє мережею ресторанів в Росії, Україні та Казахстані. Він народився і проживає в Москві.

Як повідомляє видання «Ведомости», Орлов був членом провладної російської партії «Єдина Росія». Кілька років тому у нього знайшли чорну бухгалтерію (без сплати податків) на мільйони рублів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в 2020 році комплекс «Queen Country Club» працював, незважаючи на карантин через коронавірус. Коли правоохоронці прийшли з перевіркою, то з'ясували, що в елітному клубі, крім численного персоналу, перебуває близько 500 гостей – без дотримання соціальної дистанції і масок. Поліцейські зупинили його діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну чекає перезавантаження у всіх сферах: астропрогноз на серпень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити