image
 |  7 26 Жовтня 2020 | 20:58

Під Луцькою ТВК – черга: обробили половину протоколів (ВІДЕО)

Члени Луцької міської ТВК отримали протоколи з половини виборчих дільниць. За словами голови Луцької ТВК Марії Парфенюк, попередніх результатів поки немає, бо система «Електронний кабінет виборця» не працює.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Протоколи рахують вручну. Марія Парфенюк каже: декілька дільниць відправили на уточнений протокол через зроблені помилки. З її слів, скупчення немає, а черги під ТВК – звична справа.

Чекають своєї черги члени виборчої дільниці, що була розташована на вулиці Шопена, 24. Її голова Анатолій Павельчук розповів: у списку на дільниці – 2324 виборці. Проголосувало, за його словами, 782 людини. Голова ДВК каже: підрахунок голосів тривав до сьомої ранку.

«Все спакували в мішки. Приїхали здаватися. Це — перші такі вибори. Люди не мають навиків, і дуже великий обсяг роботи. Ця робота вимагає великої уваги. В цьому саме запорука», – розповіла голова ДВК.

За словами Марії Парфенюк, участь у місцевих виборах узяли 58 тисяч 178 жителів Луцької ОТГ. Це 33,8 % від загальної чисельності лучан, які голосували. Всього у Луцьку – 171 тисяча 741 виборець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в Луцьку: до міськpади пpоходять 6 паpтій

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити