image
 |  4 15 Липня 2019 | 14:21

Підійшли позаду та зірвали ланцюжок: у Луцьку затримали молодиків (ФОТО)

За добу луцькі патрульні розкрили два грабежі та виявили заборонені речовини.

Про це інформує прес-служба Патрульної поліції Волинської області.

Вечір неділі, 14 липня. На службу 102 стурбована лучанка повідомляє, що двоє невідомих осіб підійшли до неї позаду та зірвали з шиї золотий ланцюжок, після чого втекли.

Патрульні оперативно почали відпрацьовувати подію: прочесали прилеглу територію, обстежили вулиці трохи далі, опитали перехожих. Підозрілих осіб, які б підійшли під орієнтування, помітили на вулиці Набережній. Ними виявились молодики 2001 та 1997 років народження, волиняни. Обох затриманих та потерпілу доставили до міськвідділку поліції, де передали слідчому.

Того ж вечора, по вулиці Ветеранів, патрульні виявили підозрілий Mercedes-Benz, в якому могли перебувати особи з забороненими речовинами.

На місці події перевірили 4 чоловіків, і водного з них знайшли два пакетики та згорток з речовинами, схожими на наркотичні. Інспектори охороняли місце події до прибуття слідчо-оперативної групи.

Читайте також: Через луцьку піцерію люди потрапили до лікарні

У ніч на 15 липня надійшло ще одне повідомлення про грабіж: на проспекті Соборності двоє невідомих осіб викрали в заявника годинник і втекли.

Обстежуючи прилеглі території, поліцейські виявили чоловіків, які підійшли по орієнтуванню. Згодом у міськвідділку їх упізнав потерпілий. Затримані 1979 та 1987 років народження. Далі з ними працював слідчий.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити