image
 |  0 24 Листопада 2021 | 20:03

Підлітки жорстоко зґвалтували і пограбували 48-річну жінку

22 листопада до поліції повідомили про виявлення непритомної жінки з численними тілесними ушкодженнями на одній із вулиць Центрально-Міського району, у Кривому Розі.

Потерпілу в тяжкому непритомному стані, з численними травмами, доправили до лікарні, — повідомили «Варта1» у Криворізькому районному управлінні поліції.

У той же час, на лінію «102» надійшло повідомлення від адміністрації одного із закладів відпочинку про зникнення їх робітниці. Відпрацювавши отриману інформацію, правоохоронці встановили, що зниклою є потерпіла жінка.

На розкриття жорстокого злочину, по тривозі було піднято весь особовий склад кримінального відділу Криворізького районного управління поліції, які оперативним шляхом встановили ймовірних підозрюваних.

На затримання нападників були орієнтовані всі наряди патрульної поліції міста. Завдяки злагодженій роботі правоохоронців, зловмисників затримали за лічені години.

Ними виявилися двоє місцевих неповнолітніх хлопців, 2006 року народження. За погодженням із окружною прокуратурою останніх затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчим відділом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження), ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як пише «Оbozrevatel», слідству вдалося встановити, що двоє школярів замовили місце у лазні на 21:00 год, у неділю. Під час відпочинку хлопці випили алкогольний напій і один із них почав розпорошувати вміст вогнегасника, прикріпленого до стіни, по території приміщення.

Коли співробітниця лазні, яка чергувала на зміні, почула галас, вона зайшла до кімнати відпочинку та заявила неповнолітнім відвідувачам, що за шкоду доведеться заплатити. Ті вдавали, що готові відшкодувати потрібну суму, але для цього всім разом треба піти до банкомата та зняти гроші.

Вже на вулиці підлітки збили жінку з ніг і вдарили по обличчю ременем. Вона знепритомніла і в такому стані була почергово зґвалтована своїми кривдниками. Після цього вони забрали її мобільний телефон і втекли з місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині молодик намагався зґвалтувати бабусю: деталі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити