image
 |  2 20 Травня 2022 | 23:31

Підозрюваний у махінаціях з гуманітаркою ексзаступник голови Волинської ОВА демонструє самовпевненість

Ексзаступник голови Волинської ОДА Андрій Ярмольський прокоментував оголошення йому підозри щодо махінацій з гуманітаркою.

Про це він написав на сторінці у facebook.

"Друзі, розумію, що деяким дуже хочеться, щоб я включився в медійну тягомотіну і коментував ті гори шлаку і жовчі, які вони викидують в мережу.

Правди і здорового глузду там немає. Банально - страх, що прийшов хтось, хто не признає їхнього роздутого фейкового і переоціненого авторитету.

Під час війни не хотів займатися медійним метанням лайна один в одного. Але схоже прийдеться люб’язно повернути все, що вони мені і моїй команді через аверси, вол новини, ботоферми налили.

Вчора мої брехливі і боягузливі «друзі» дотисли одного правоохоронця. Зі ЗМІ дізнався, що хтось там якихось підозр понапідписував і бровадно про це рапортував. Підписант, а Ви впевнені, що зможете винести юридичну дискусію зі мною?

Тому тепер я як професійний адвокат прокачаю свої скіли. Включуся в процес свого ж захисту. Я докажу, що моя репутація чиста!

Брехню з підозр і замовних статей натягну їм же на голову! Публічно! Готуйтесь, «браття і сестри»

А заодно і деяким чиновникам з ОВА рекомендую взбодритись трошки. По ходу, вас все таки «кинули»", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити