image
 |  356 30 Серпня 2024 | 12:39

Підозрюваного у держзраді та корупції Гладкого призначили начальником штабу безпілотних сил

Начальником штабу Командування Сил безпілотних систем ЗСУ призначили Романа Гладкого, якого раніше підозрювали у держзраді, шпигунстві та корупції.

Про це повідомиляє Цензор.НЕТ, посилаючись на повідомлення заступниці глави Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки "слуга народу" Мар'яна Безугла, - пише ВолиньUA.

За її словами, Гладкий не лише не має жодного досвіду роботи з БПЛА, але й був підозрюваний у державній зраді, шпигунстві та корупції.

Парламентарка підтвердила інформацію із соцмереж про призначення та зазначила, що дружина Гладкого має російський паспорт, а донька виступала на змаганнях за рф.

"Незрозуміло, як він пройшов перевірку Служби безпеки України та досі обіймає найвищі посади. Вихідець із Криму, капітан військово-морських сил з такою репутацією і ніколи не мав відношення до дронів! Що знаю, призначення саме цієї людини начальником штабу - свідоме рішення Сирського. Він був відправлений туди як "соглядатай" попри протести Вадима Сухаревського та його команди. Це типовий підхід, який було використано багато разів. Зокрема така ж ситуація у Гнатова, якого Президент призначив на керівництво фронтом замість Содоля. У Гнатова начальник штабу - син друга Содоля, так само як і керівники угруповувань (ОТУ) - від Содоля та Сирського. Криза і хаос в управлінні на східному фронті зараз - результат кумівства, ручного контролю та втручання до рівня взводу з боку Сирського паралельно з виведенням підрозділів із Донецької області", - додала вона.

Читайте також: У Володимирі ЦНАП надаватиме нову послугу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити