image
 |  0 9 Січня 2018 | 10:04

Підозрюваним у вбивстві Ноздровської виявився батько винуватця ДТП

Затриманим за підозрою в убивстві юриста Ірини Ноздровської виявився Юрій Россошанський - батько Дмитра Россошанського, який два роки тому на смерть збив сестру Ноздровської Світлану.
Про це 09 січня 2018 року повідомляє сайт «LB.ua» з посиланням на видання «Факти» та на дружину затриманого Ольгу.
Чоловіка дійсно затримали. Перед цим Юра написав щось на зразок передсмертної записки, - сказала Ольга Россошанська.

Видання наводить її текст.
Беззаконня і бездіяльність влади в нашій країні довело мене до крайності. Я так жити не хочу. Прошу рідних пробачити мене. Дружина, дочка, онуки, син Діма, я вас любив все життя і за вас готовий віддати своє життя. Все одно повісять вбивство цієї бридкої підлої брехливої юристки-активістки на мене. Головне, щоб не чіпали ні дружину, ні друзів, ні наших рідних. Нехай краще звинувачують мене. Хоча я цього не робив. Злочин скоїла сама Ноздровська, так як сильно багато знала про депутатів, передвиборних грошах депутатів ще з 2012 року. Ось вони її і замовили. Затравили мене, мою сім'ю, сина, всіх наших рідних і знайомих по селу. Ця Ноздровська зі своїми батьками, корумпованими суддями апеляційного та Обухівського суду, журналістами ... Всі ЗМІ, газети, ТВ обмовляли мого сина. А він цього не хотів. Був тверезий. Брехня і наклеп мене дістали. Я все життя був чесним сім'янином, трудівником. І все, що виходило від Ноздровської і її оточення, все ця фальш, мене дістала, - йдеться в записці.

Видання INSIDER з посиланням на джерела пише, що Юрій Россошанський в ході слідчого експерименту і допиту повідомив деталі вбивства.
Россошанський розповів, що діяв один, і повідомив, що вбив Ноздровську в результаті сварки з нею на зупинці громадського транспорту в селі Демидів.
Під час допиту він сказав, що на зупинці сталася сварка, після чого він дістав ніж і завдав потерпілій удари в шию. Після скоєння злочину він відтягнув її до річки, одяг, на якій залишилися краплі крові, спалив у себе вдома в грубці, - сказало джерело.

Россошанський був затриманий 8 січня по 208 КПК України, в цей же день йому вручили підозру за ч 1. ст 115 КК (Умисне вбивство).
Запобіжний захід для Россошанського суд обиратиме 9 січня. Звинувачення буде просити для підозрюваного утримання під вартою. За цією статтею альтернативи внесення застави не передбачено.
Перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін в фейсбуці пише, що підозрюваний визнав провину, але не кається.
Ні про яке відверте визнання мова не йде. Виключно завдяки зібраному масиву речових доказів ми встановили підозрюваного. Під час бесіди після затримання я особисто спілкувався з особою, яку ми обґрунтовано підозрюємо в скоєнні злочину. Людина не кається в здійсненні і не збирається каятися. Підозрюваний співпрацює зі слідством, він визнав провину, але не кається, - зазначив він.

Нагадаємо, 1 січня в Вишгородському районі Київської області знайшли тіло 38-річного юриста Ірини Ноздровской, яка зникла 29 грудня.
За фактом умисного вбивства було відкрито кримінальне провадження. У поліції заявили, що за результатами попередньої експертизи, Ноздровська померла від численних колото-різаних поранень.
Ноздровська протягом тривалого часу добивалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який в 2015 році збив на смерть її сестру Світлану.
Дмитро Россошанський також є племінником голови Вишгородського районного суду. У червні 2107 Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня 2017 апеляційний суд відправив справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого, Юрій Россошанський, прямо погрожував Ірині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити