image
 |  0 21 Червня 2021 | 18:37

Підприємець хоче викупити землю під занедбаним кіоском у Луцьку, а про благоустрій не дбає (ФОТО)

Луцький підприємець повторно просить дати дозвіл на викуп землі під занедбаним кіоском на проспекті Президента Грушевського, 22.

Як інформує власкор ВолиньUA, до Луцької міської ради повторно звернувся підприємець Еміль Константінов із проханням надати дозвіл на викуп землі для будівництва та облуговування будівель торгівлі на проспекті Президента Грушевського, 22 . Тобто, він зібрався викупити землю для обслуговування торгового кіоску.

Варто зазначити, що це торгове місце знаходиться поблизу житлового будинку. Під час останньої сесії депутати не погодили продаж землі під майном Еміля Константінова - через приписи муніципальної варти щодо порушення умов благоустрою міста.

На земельну сесію міської ради підприємець прийшов не один, а з групою підтримки, яка представилася нібито адвокатом, а потім і охоронцем підприємця. Разом із тим, депутати не перевіряли, чи мав довіреність цей громадянин представляти підприємця.

Словом, Еміль Константінов пообіцям не порушувати умов благоустрою, а викупити землю під майном хоче, щоб в майбутньому збудувати магазин для продажу продуктів харчування.

Отож, земельна комісія погодила дане звернення щодо продажу землі під майном шляхом викупу. Остаточне слово - за депутатами Луцької міської ради, які розглянуть це питання у середу, 23 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сморід та гори сміття: у житловому районі Луцька – «сміттєвий колапс»

Тим часом із фото добре видно, що це торгове місце перебуває далеко не в найкращому стані, поблизу кіоска місцями відсутня бруківка. Продукти в ящиках лежать за декілька сантиметрів від землі, де ходять люди.

Словом, підприємцю спершу варто було би налагодити місце торгівлі на ділі, а не на словах. Тим більше, - на словах чи то його охоронця, чи адвоката, чи так званого «даху»...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стидоба, позор, гроші відмили, – мешканці Нововолинська про ямковий ремонт Карпуса

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити