image
 |  4 18 Січня 2021 | 22:24

Підприємець-порушник просить оренду у Центральному парку Луцька

Підприємець Орися Шеремета просить «закрити очі» на численні порушення та надати місце в оренду в Центральному парку ім. Лесі Українки під літнє кафе терміном на 3 роки.

Про це йдеться в проєкті рішення виконавчого комітету Луцькради. 

Підприємець Орися Шеремета просить продовжити розміщення стаціонарної тимчасової споруди з літнім торговельним майданчиком на території Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки (біля кафе «Бригантина») терміном на 3 роки з періодом постійного розміщення та сезонного функціонування з 01 травня по 15 вересня, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

В департаменту муніципальної варти є зауваження діяльності даного закладу, так у 2020 році зареєстровано понад 10 порушень та понад 30 скарг щодо порушення режиму роботи, гучної музики, продажу алкоголю, гучних заходів до 22.00 год. так і після 22.00 год., зафіксовані порушення Правил благоустрою міста Луцька та Правил дорожнього руху транспортом, що здійснює доставку товару до цього закладу, проблематичне виконання наданих приписів стосовно прибирання території та косіння трави навколо закладу, не вирішене питання з туалетом, розміщення штендерів біля об’єкта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлеглий Погуляйка «засвітився» зі скандальним підприємцем, який послав муніципала (ФОТО, ВІДЕО)

Слід зазначити, що даний підприємець в день відкриття потрапив у скандал. Адже відвідувачі парку скаржилися на гучну музику із закладу. В свою чергу, муніципали відреагували на скарги і зробили зауваження бізнесмену, а у відповідь отримали нецензурну лексику та, навіть, штовханину.

Відео інциденту опублікував Департамент муніципальної варти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити