image
 |  7 26 Липня 2022 | 23:03

Підприємець Сергій Токарєв оголосив про безкоштовний тренінг від професора з Берклі для українок

У Києві пройде безкоштовний тренінг для українок Leading with Confidence in the AI World. Захід проводить SET University спільно з UC Berkeley Fisher Center for Business Analytics при Каліфорнійському університеті Берклі. Тренінг стартує 30 серпня і триватиме три дні в офлайн-режимі. Про це Сергій Токарєв — засновник SET University та компанії Roosh — повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Підприємець наголосив: він хоче змінити той факт, що у технологічному секторі досі домінують чоловіки — а тому вважає надважливим вкладатися в якісну освіту та мотиваційні програми для жінок. Зокрема, мова йде про сферу обробки даних та штучний інтелект. В свою чергу тренінг — частина програми Berkeley Alliance for Inclusive AI, спрямованої на розширення можливостей жінок.

За словами президентки SET University Ірини Вольницької, наразі до участі в програмі запрошують українок-очільниць соціально орієнтованих проєктів в економічній або ж благодійній сферах, жінок, які постраждали від війни чи мають статус ВПО, а також представниць Збройних Сил України, Національної Гвардії України та Сил Спеціальних Операцій.

Тренінг проведе Готьє Вассер — експерт з аналізу даних та цифрової трансформації, професор та директор Fisher Center for Business Analytics. Фахівець займається освітою бізнес-лідерів: розказує про те, як використовувати науку про дані та аналітику під час створення та реалізації бізнес-стратегій. До того ж Готьє Вассер є запрошеним професором SET University та членом академічної ради закладу.

Подати заявку на Leading with Confidence in the AI World можна до 18 серпня. Як зазначають у технологічному університеті, це — перша спільна подія в межах партнерства з Центром бізнес-аналітики Фішера. У подальших планах — низка інших активностей, а також довгострокова програма з інновацій та підприємництва.

Окрім цього, у SET University стартують дві нові магістерські програми: Cyber Defense та Computer Science and Innovation Engineering. Обидва курси розроблялися з урахуванням потреб технологічного ринку. В рамках програм вивчатимуть кіберзахист, блокченй, технології ШІ та машинного навчання, а також менеджмент та управління проєктами. Як пояснив Сергій Токарєв, частиною магістерської роботи стане розробка власного стартапу: студентам буде необхідно валідувати його в університетському акселераторі.

Cyber Defense та Computer Science and Innovation Engineering розроблені для широкого кола спеціальностей. Вони підійдуть і тим, хто хоче створити власні технологічні проєкти, і тим, хто хоче посилити експертизу в IT-сфері. Магістерські програми можуть також бути корисними розробникам програмного та апаратного забезпечення та навіть нетехнічним спеціалістам, мета яких — структурувати наявні знання та скіли.

Сергій Токарєв акцентує увагу на тому, що навіть в умовах повномасштабного вторгнення вдалось довести: Україна — технологічна держава. І саме для підтримання такого статусу SET University розширює свою діяльність та готує десятки підприємців та фахівців.

SET University — український освітній заклад, який готує майбутніх лідерів технологічної індустрії. Університет поєднує академічні знання та практичний досвід, а також залучає експертних викладачів та партнерства з провідними навчальними закладами. Після 24 лютого 2022 року команда SET сконцентрувалась на тому, аби зробити IT-освіту доступною для всіх українців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити