image
 |  4 6 Листопада 2019 | 14:42

Підприємець влаштував у Центральному парку Луцька вигрібну яму

Підприємець Володимир Поплавський облаштував у Центральному парку Луцька вигрібну яму поряд з літнім торговим майданчиком.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

Так члени виконкому розглянули проєкт рішення "Про продовження розміщення підприємцем Поплавським В.Я. групи тимчасових споруд в Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки". У них виникли певні питання до підприємця. Зокрема Олександр Серватович поцікавився, чому підприємець облаштував там вигрібну яму, звідки в окремі дні відчувався неприємний запах. І хто дав йому право добудовувати об'єкти у бік мотузкового парку.

Підприємець пояснив, що сморід виник через переповненість ями. І його ліквідували. Також він запевнив, що у яму зливають лише воду з кухні.

Володимир Поплавський просив виконком продовжити дозвіл на розміщення тимчасових споруд у парку. І навіть заявив, що з власної ініціативи добровільно сплатив у бюджет міста 46 тисяч гривень. Та обіцяв навести порядок на території. Проте члени виконкому відмовилися підтримати проєкт рішення.

Читайте також: Після звернення Волинської облради Зеленський «заліг на дно»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити